Indretning med fransk og svensk nostalgi med stemning og personlighed

torsdag den 4. februar 2010

Såå fransk og smukt....

Hej, som i sikkert har fundet ud af er jeg fuldstændig vild med den franske bolig stil.
Men også jer dejlige svenskere har fået fat i, hvordan man indretter boliger, så de er hyggelige og med stor personlighed og dejlig primitiv indretning synes jeg.

Indtil videre har jeg dog ikke helt forstået at få blandet så meget svensk hygge ind i min bolig selvom jeg er ved at besvime, når jeg ser blogs med svensk indretning i ren Emil fra Lønneberg stil.... ahhh..


Idag har jeg fået nye jernfriser fra Jeanne D´Arc Living ind af døren og jeg er fuldstændig solgt.
De er såå fantastiske og jeg måtte straks have en op at hænge i min døråbning.
Jeg elsker jernfriser; de gamle er virkelige smukke men også de nyproducerede kan sagtens gå an. De er nemlig som regel meget lysere i farverne end de gamle og hos mig, ja så skal altid helst være lyst og hvidt.

- som mine drenge på 9 og 6 år siger, når jeg igen står med maler penslen i hånden : "Mor, hvorfor er din ynglingsfarve hvid ?"

Ja, jeg er vild med de "hvide" boliger, men nogle gange ser jeg også billeder af hjem,
hvor jeg tænker :
"Der bor HELT sikkert ikke nogle børn i det hjem, og hvis der gør, er det synd for dem ".

Altså de hvide boliger er smukke, men jeg kan dog godt li´ at sætte mørke kufferter, grønne gamle hylder og lidt madam blå mm. ind imellem. Jeg synes, at det giver lidt personlighed og indtryk af liv og glade dage i huset.  Hvad synes i ?  Kan i følge mig ??men denne jernfrise er altså bare flot.....


Hørpuder er også en af mine "mærkesager" :-). De findes overalt i mit hjem og denne nye har også fået en plads med det samme, den blev pakket ud idag....

Jeg er nødt til at vise jer et billede af min store Madonna figur. Hende købte jeg i den fuldstændige fantastiske butik www.Millemalou.dk.
For jer, der ikke kender den butik, så kig straks derind; hun har de flotteste ting og så er hun bare så sød.
Da jeg bestilte hende her, var jeg døden nær, som min mand sagde.
Jeg var så nervøs for om hun nu gik i stykker i fragten, og trak næsten ikke vejret i 3 dage indtil hun kom.
Da jeg åbnede kassen og pakkede hende ud, turde jeg ikke at kigge..
- Tænk hvis jeg fandt hende i tusind stykker.... Først åbnede jeg det ene øje, hmm. okay jeg har kontaklinser og det var det forkerte øje at åbne, så jeg kiggede lige så stille ud igennem begge øjne og JO, DER VAR HUN... HELT INTAKT OG PERFEKT, min skønne franske dame.


Hun er absolut den mest fotograferede dame i mit hus...
Skodder og gamle vinduer... Absolut en Conny ting...haha..
Efterhånden er børnene og vennerne også ved at vænne sig til at der står gamle vinduer, døre og skodder rundt omkring, ha ha...

Jeg er så glad for mine nye friser og puder; de er selvfølgelig også bestilt hjem til min netbutik,
og mon ikke der er andre, der falder for dem, som jeg har gjort ??...

Jeg har forresten fået min første award, TUSIND TAK. Jeg blev så glad.
Den vil jeg fortælle mere om imorgen..
Nu kan jeg høre, at der er en kop varm kakao der kalder på mig...

Mange søde hilsner fra
Conny

2 kommentarer:

Marie sagde ...

Hej Conny!

Din nya fris var verkligen vacker. Jag håller med dig, gillar ju också den vita stilen, men med inslag av mörka detaljer och lite färg blir det vita ännu vackrare och hemmet blir lite mer levande.

Din madonna är verkligen något alldeles extra, så fin! Var i butiken Mille Malou i våras när vi var i Danmark och där fanns otroligt mycket fina saker och hon som ägde butiken var så gullig och bjöd på fika. Hoppas det blir fler tillfällen att åter besöka den butiken. Men jag älskar ju Danmark och är där flera gånger varje år så det ska nog kunna bli flera gånger.

Igår var det ett program på tv där en utav personerna pratade danska och då drabbades jag av en otrolig längtan att snart åka till Danmark igen, vi får väl se när det kan bli av. Brukar iallafall alltid åka dit i maj då Ledreborgsmässan är, jag längtar!

Ha en trevlig helg!
Kram Marie

Loppisliv sagde ...

Hej Conny! Jaaa jag tycker precis som du och som Marie ovan. Vitt är så vackert som bas och med lite mörka detaljer till gör hemmet levande med kontraster i pasteller och jordfärger blir ju bara sååå vackert, annars blir det lätt platt och utan känsla. Det är ju detaljerna som gör det hela.

Underbar fris, en sådan skulle jag gärna vilja ha och din madonna är ljuvligt vacker. Butiken du nämner Mille Malou skulle jag också vilja besöka. Är i Danmark ett par ggr/år så nästa gång måste jag bara leta upp den affären.

Ha en fin vecka. Kraaaam Paula

Related Posts with Thumbnails