Indretning med fransk og svensk nostalgi med stemning og personlighed

mandag den 15. februar 2010

Hvor heldige vi er

Hej

Bare lige en lille hilsen fra mig igen *))...
Jeg så lige en ambulance, der kom med akut bil og udrykning til et hus bagved vores og kom til at tænke på, hvor skrøbeligt livet er... Hvor skal man dog huske at tænke på hinanden og at være gode ved hinanden HVER dag...  Det kan så hurtigt ændre sig..



Vi var så uheldige at miste et lille barn i min mave for 5 år siden... Barnet var pludseligt dødt, da jeg var halvvejs i graviditeten og måtte fjernes.
Det var meget meget hårdt at komme igennem og helt umenneskeligt at tænke på, at vi kunne have haft et lille barn på 5 år nu, der kunne rende rundt i huset..


Vi mistede helt lysten til at få flere børn i flere år, men pludselig blev jeg "skruk" igen, ja meget skruk faktisk, det må jeg indrømme..
Så vi fik en lille efternøler her for 7 mdr. siden, og han er bare skøn og de to større drenge elsker og forguder ham...
Desuden ligner min yngste guldklump min dejlige far, der desværre døde her i julen, rigtigt meget af udseende, og det gør mig så glad, at han har lidt af ham i sig.....




Jeg kigger på mine 3 dejlige drenge hver dag og tænker på, hvor helt utroligt heldige vi er, for at have fået 3 sunde og raske børn (dog hver med krudt bagi, ha ha... ), men hvor er det dejligt, at vi har børn, der kan røre sig og blive beskidte hver dag...
Jeg bliver altid så glad, når jeg henter de to store drenge i skolen og ser, hvor beskidte de er blevet om dagen... Så ved jeg, at de har moret sig og leget godt..



...elsker min familie *)).... pas godt på jeres og nyd hinanden...

Det var bare lige et lille eftertænksomt indlæg fra mig...



Tusind tak for alle de smukke kommentarer... Jeg skal nok skrive tilbage til jer en af de kommende dage...

3 kommentarer:

Solveig sagde ...

Så fine og viktige ord fra deg:O) Jeg tenker også ofte på hvor heldige vi er. Jeg er så glad i hverdagene der livet går sin vante gang, der er en er frisk og har det godt. Ikke rart en gjør seg tanker om hva man kan miste når man har opplevd at livet kan snu..
Du har så vakker blog og gir den ekstra innhold med det du skriver. Liker meg her jeg:o)
Veldig koselige interiørbilder også:o)

Ønsker deg en flott tirsdag.
Klem fra Solveig

Unknown sagde ...

Så fine ord - ja det er vigtigt at mærke efter hvor heldig man er, og tænke på det positive og ikke det negative. Tak for en god start på dagen:)
Knus; Heidi

LOPPISLIV sagde ...

Godmorgon Conny! Underbara bilder. Din mintgröna träbricka är helt underbar i färgen....

Ja du har så rätt livet kan vara så bräckligt, det gäller att ta tillvara på den nu idag. Att mista ett barn som du gjorde är svårt, min allra bästa väninna var med om samma sak så jag vet vilken sorg det är. Härligt med en liten eftersläntare, jag har också fått mina barn så, jag har 3 stycken och först två pojkar tätt sen efter flera år fick vi vår lilla dotter, men tiden går fort för hon är inte så liten längre hon heller :-) 15 år...Ler när jag läser om dina pojkar som är smutiga och glada, låter som mina när de var små, fulla av liv ...härligt!! Stor kram till dig från mig. Ha en underbar dag. KRAM Paula

Related Posts with Thumbnails