Indretning med fransk og svensk nostalgi med stemning og personlighed

mandag den 15. marts 2010

Gamle urskiver

Hej allesammen..
Lige et lille kort indlæg om at jeg stadig er i live.
Selvom de sidste par uger har trukket enorme kræfter ud af mig med syge børn, INGEN søvn og virkelig travlhed, så er jeg her stadig :-).
Jeg er træt træt som en gammel hest men har lige cyklet lidt rundt på alle jeres blogs og fået masser af inspiration som sædvanlig, så jeg ville bare lige lave et mini mini indlæg, inden jeg er på vej i seng...

Jeg skal i mødregruppe med nogle piger fra mit arbejde imorgen og glæder mig for vildt til at snakke med tøserne igen; selvom jeg nyder min barsel i fulde drag, så er det nu skønt at høre nyt fra jobbet og bare falde hen i tøse latter og dejligt humør.
- og så skal de jo også se min lille Ludvig og jeg skal se deres hjem for første gang.... DET er jo altid spændende :-)

Jeg ELSKER jeres kommentarer på min blog, sluger dem råt og de bliver alle nærlæst  MANGE gange hver;
jeg lover at skrive tilbage til jer, når jeg igen har lidt mere overskud og har fået lidt søvn...
Men TUSIND tak for kommentarerne; de varmer min hverdag så utroligt meget....Her er lige et billede af en buket roser, som jeg fik af min dejlige mand. Roserne stod faktisk kun 2 dage inden de alle begyndte at hænge med hovederne.... :-(.
ALLE mine venner m.fl. ved, at jeg IKKE er god til at holde mine blomster, men denne buket var bare så fantastisk, at jeg faktisk FIK udskiftet vandet hver dag og prøvede at passe på dem.
Men intet hjalp; måske var brændeovnen for hård ved dem, vi har jo haft en vanvittig kold vinter, så brændeovnen har været på hårdt arbejde hver dag..

MEN jeg smider aldrig bare en buket roser ud, så jeg hængte dem op med hovederne nedad ( jeg plejer faktisk bare at lade buketten stå i vasen og tørre ind med stor succes, men disse hang sådan med hovederne, at de altså måtte vendes om).
Nu står de så smukt tørrede og pynter i en smuk gammel  margarine dåse, som er et af mine skatte fra min elskede far...(Endelig fandt jeg nogle urskiver; desværre ikke til en kanon pris i en genbrugs butik. Betalte kassen for disse i den nye butik, som jeg besøgte i sidste uge...
Men flotte er de og jeg MÅTTE EJE DEM... *smiler*).
Jeg har virkelig gjort nogle loppefund i den sidste uges tid, så glæd jer.
Der er mange fine billeder på vej..

Sov godt allesammen...

7 kommentarer:

Solveig sagde ...

Ikke godt med syke barn og lite søvn - det tærer fort på kreftene! Likevel klarer du å vise koselige bilder med innholdsrik tekst til...:o)
Har sendt et urskivebilde til deg - håper det kan glede litt i en travel hverdag!
Ønsker deg en fin uke, min venn! Lykke til med helsen til de små.
Klem fra Solveig

Loppisliv sagde ...

Hej Conny! Så mycket fint du visar. Jag tycker så mycket om din stil. Rosorna var ju jättecharmiga i plåtburken och de små urtavlorna...wow vilket fynd du gjort där!!

Jobbigt med för lite sömn och sjuka barn, hoppas de kryar på sig snart. Ha det gott. Stor kram Paula

Pia sagde ...

Syge børn...den kan jeg snakke med om du! Det første 1/2 år med den lille i dagpleje, tror jeg at jeg kan tælle på èn hånd hvor mange dage min datter IKKE var syg! Men hold ud, det kan kun blive bedre:-D

Sikke nogen fede urskiver du har fundet - ja, er det ikke mærkeligt, først kan man få disse ting kastet efter sig for et par kroner på et loppemarked...og når de så bliver populære, så bliver prisen en heeeelt anden!! Det gælder simpelthen om at finde trenden før alle andre, så kan man stadig nå at "hapse" tingene til gode priser, hi hi;-) Et godt eksempel er JUNO sengen - for få år tilbage kunne de købes for mellem 50 - 200 kr på diverse loppemarkeder...ja, du ved jo selv hvad prisen er på dem i dag. Min mor (som jo husker hvad man gav for dem dengang) synes jo selvfølgelig at priserne er helt hen i vejret, og det kan man måske godt forstå, he he;-)

Ønsker dig en fortsat god dag, håber snart du får lidt søvn!

Knus Pia

Hallingstad sagde ...

Hej Conny! Nydelige billeder - håber du snart får noget søvn:)
Knus; Heidi

helle - pirettehuset.dk sagde ...

Blogging og børn æder al vores tid, sådan er det jo bare... det går alligevel!

Fin blog, følger dig fra nu. Vi danske bloggere må holde sammen!

Knus fra Helle

idémakeriet sagde ...

Oj rara du, jag lider med dig, samma sömnbrist här.
Vilket elände när barn är sjuka eller inte vill sova.
Men vilken tur samtidigt att vi ha friska barn och att vi behöver uppleva dessa sömnlösa nätter bara då och då.
Här, jag ger dig en bunte kraft.
Sov när du kan hoppas du känner dig snart stark som en oxe igen.
Kram Gerda

Sussi sagde ...

ak ja, urskiver, jeg tror jeg vil nøjes med at kigge på alle de fine urskiver på bloggene, jeg var også alt for sent ude, hi hi

Related Posts with Thumbnails