Indretning med fransk og svensk nostalgi med stemning og personlighed

mandag den 30. april 2012

Nyt

Lidt flytten rundt i stuen - nok noget af det, jeg elsker allermest. Var på loppemarkede igår og fandt den sødeste lille cykellygte i en fantastisk smuk cremefarve. Så nu hænger den i stuen på min fars gamle hylde. Kan ikke helt bestemme mig om jeg skal hænge min lange frise op eller om den skal blive stående ved siden af brændeovnen. Jeg er kommet en del videre med min kælder oprydning og igangsættelsen af mit vaskerum dernede. Selvom det ligger i kælderen, har vi et fantastisk flot lys dernede og nu, hvor vi har malet det meste hvidt, bliver det endnu bedre :-)). Jeg skal nok lægge billeder ind når det er færdigt. Nu må jeg videre med oprydningen for skal pakke varer ud inde i butikken bagefter :-)).

mandag den 23. april 2012

Instagram

Et lille indlæg om min nye hobby ;-). Nu havde jeg hørt så meget om det, så nu skulle det afprøves - Instagram. Det giver de mest spændende billeder og man behøver ikke at bruge lang tid på at sætte sig ind i det. Har du ikke prøvet det, så PRØV det. Det er sjovt og man går pludselig og tænker på gode FOTO øjeblikke ;-)). Du kan finde mig på @frokenklara derinde.

tirsdag den 17. april 2012

FORÅR

Hej allesammen.
Ahh. jeg kan mærke det; 
Foråret er rigtigt på vej.... kan i også mærke det.

Jeg  g l æ d e r  mig til at kunne gå ud på terrassen (uh nej, vores terrasse er jo helt væk - mere om det i det næste indlæg ).
Men jeg ignorerer det indtil videre og drømmer om udeliv på min terrasse med mine nye krukker, nogle dejlige havemøbler og mine Jeanne d´Arc magasiner og Claus Dalby havebøger imens børnene leger i haven og griner....  
Hi hi, ja drømmene er her, så nu må foråret også gerne snart rigtigt komme frem,....

Idag viser jeg lige nogle billeder, som jeg gik rundt og knipsede i huset imens jeg drømte :-)



Det fineste fuglebur fra butikken... Jeg er helt vild med toppen....

Et lille spæd skridt i den rigtige retning mod............. FORÅR ;-))

- et lille forsinket påske billede......af pynten, som STADIG ligger fremme hos mig :-). Ja, jeg ved det, påsken er ovre, men elsker bare æg og påskepynt generelt, så det må gerne nydes lidt længere hos mig , ha ha....  Også selv om folk kigger lidt, når de ser, at det stadig ligger fremme...  men så bliver jeg inspireret til at lave mere påskepynt, imens jeg kigger på det. Og det kan jeg jo bruge til NÆSTE år :-)

Jeg er bare helt tosset med disse fine små fyrfadsstager...  De giver så fint et lys og er i en patineret fattigmandssølv. Dem kan du finde i butikken nu selvfølgelig.


Glæder mig til at læse om JERES drømme om foråret....

tirsdag den 10. april 2012

Giveaway.... vinderen er....

Kære allesammen...

Påsken er nu allerede ovre - jeg synes, at den er gået så stærkt og jeg er stadig i gang med at lave flotte påske æg og dekorationer... Sådan har jeg det også med julen; tit fortsætter jeg til langt hen på foråret med at lave julepynt, for når jeg først er kommet i gang, så er det svært at stoppe.... :-)..

(undskyld billedkvaliteten - billedet er taget med min mobil)

Jeg får desuden også snart et vigtigt besøg igen, så jeg går og prøver at flytte rundt og få ny inspiration til mit hjem - elsker at flytte rundt, men mine stuer er (heldigvis) fyldt med store vinduer, så der er ikke så mange muligheder i at flytte rundt på de store møbler desværre.  Men så må jeg bare være mere kreativ med det, der KAN flyttes rundt med *** smiler****.

Heldigvis kom påskeharen også denne gang på besøg i vores have og børnene løb rundt og samlede æg ind - det er faktisk et af mine familie højdepunkter hvert år; at se børnene løbe rundt med store forundring og finde CHOKOLADE æg i haven, det er den største glæde af se børnene med røde kinder i haven samle æg.

Iår var min mindste Ludvig jo med for første gang, og han var helt rundt på gulvet og kunne slet ikke forstå, hvorfor haven pludselig regnede med chokolade æg :-)).



Ja, en skøn påske, bortset fra at vi igen fik et lille chok i familien med en akut sygehus indlæggelse, så jeg har måttet vente med at skrive på bloggen og trække en vinder af vores påske giveaway desværre.
Men nu kommer den - jeg har lavet små sedler og fik en af drengene til at trække en seddel og vinderen er :

Camilla fra bloggen Hvidt, slidt & patina...   

Tillykke med æggene -hvis du sender mig en mail med din adresse på shop@frokenklara.dk, så sender jeg dig æggene. Da du jo skal vente lidt med at bruge dem pga. den forsinkede udtrækning, sender jeg dig naturligvis en lille ekstra gave med, som du kan bruge med det samme :-)....





Related Posts with Thumbnails