Indretning med fransk og svensk nostalgi med stemning og personlighed

lørdag den 23. januar 2010

Smukke BlomsterJeg eeeeelsker perlehyacinter. Det er dog desværre så kort tid om året de er fremme, så når de begynder at komme frem, så stiller jeg dem gerne overalt :-).
De hurtige herinde har nok opdaget min kærlighed for den blå farve sammen med alt det hvide, men jeg er også vild med selve blomsten.  Den er enkel, smuk og med fine lange blade...   - og så kan løgene så nemt skilles enkeltvis, så de er nemme at dekorere med synes jeg og lave anderledes opstillinger.. 
Jeg putter dem gerne i gamle kopper, små glasvaser, zink kander mm.  Det er bare med at bruge hvad, man lige har **)


-også de små blå blomster forneden er jeg vild med. Jeg kan ikke huske, hvad de hedder, men det er vist noget med stjerne et eller andet. Det bedste ved dem er, at de spreder sig helt vildt !!
Jeg købte en lille pose med løg i Bilka og plantede i et lille bed ude foran huset for et par år siden og nu,
nu dukker der hvert eneste år et hav af de her smukke blå blomster op i bedet...
DET ER SÅ SMUKT ET SYN kan jeg sige jer.  Nu er jorden jo stadig fyldt med sne, men hvis og når de engang komme til syne, skal jeg nok tage et billede af det, så i kan se det...Idag skal vi til trillinge fødselsdag; min søster har 3 skønne drenge, som altså kom på samme tid ja..
Godt nok har jeg også 3 drenge, men forestil jer at få 3 på en´ gang...pyh...
De er dejlige og sjove, men det er godt nok en mundfuld synes jeg...
Nu er de blevet 11 år og er ved at komme i teenager- tiden, hold da op...
3 trodsige drenge.... haha.... ja jeg kan se, at jeg har noget i vente til den tid.
Det er vist bare med at tælle til 10 ind imellem og så nyde de sjove tider... haha..
Nå men måske kigger jeg ind i aften igen med nye smukke billeder. Jeg er ved at tage billeder af hver krog, hylde mm. så i kan se, hvordan jeg bor...

Ha´ en rigtig dejlig lørdag allesammen og husk, at jeg bliver så glad for en lille kommentar..

Søde hilsner fra Conny

3 kommentarer:

Fransk inredning sagde ...

Underbara bilder! Kramar Susanne

Pia sagde ...

Tusind tak for tipset med min saltbøsse - det skal jeg søreme prøve! Jeg mener altså at salt og pebersættet kommer fra House Doctor:-)Du, jeg ville lige høre, om det var okay at jeg låner 2 billeder fra din blog for at lave et indlæg om den på Danske Indretningsblogs? Skriver selvfølgelig at billederne er fra din blog, for jeg synes da at den er blevet så flot at en masse flere læsere bør vide om den!:-)

Knus Pia

Acorn Cottage sagde ...

Hi Conny,
Your bulbs look very nice. They look like grape hyacinth. I was walking outside today in my yard and noticed there are buds on my lilac bushes and some of me trees that makes me hopeful spring isn't too far away. Thank you for sharing your beautiful pictures!

Warmly,
Nancy

Related Posts with Thumbnails