Indretning med fransk og svensk nostalgi med stemning og personlighed

torsdag den 4. november 2010

Julen nærmer sig.

Ja, jeg er ked af det, men jeg er totalt juleglad lige nu... Jeg tager mig selv i at gå og nynne dejlig julemusik og tænke på, hvordan juletræet mon skal pyntes iår - helt ubevidst...
Om det skal være med alle mine gammeldags julekugler, om det skal være med blonder og engle, eller om juletræet skal pyntes op med alt det nye flotte julepynt fra butikken.


Måske hænger det sammen med at jeg har fået helt ekstremt meget flot gammeldags julepynt hjem til butikken iår, som jeg stadig går og tager billeder af.
- og når jeg har taget billeder af et julearrangement, så er det ikke altid lige, at det bliver flyttet igen med det samme.

Forleden havde vi min nevø på besøg. Han sad i sofaen og så lidt tegnefilm og pludselig udbrød han : "Sig mig moster, hvad laver du ?"
Da havde han fået øje på at jeg var i fuld gang med at iklæde min lysekrone med de fineste julekogler, der hang ned fra hver "arm" på lysekronen..

"..
"Tja..jeg pynter til jul" sagde jeg med et smil på læben...velvidende, at jeg var ved at pynte op til ære for "fotografen
Min mening om at være hurtig færdig med julegave indkøb iår er allerede ved at smuldre, da jeg ikke har fået startet endnu :-) Så godt for den gode plan :-) ha ha...


Elsker denne brune farve, som disse bloklys har. Det passer så godt til den nye ampel, jeg har fået i en lækker gylden farve med skønne gammeldags riller på.
Det har helt overrasket mig, hvor godt det lidt brune julepynt og glas faktisk passer til mit flotte sølv julepynt og gammeldags julekugler mm.


Jeg ved at moden siger lilla farver lige nu, men jeg er til sølv, hvidt og brune farver - også i julepynten.
Hvad med jer, hvad er i til ?

8 kommentarer:

Rummet för välbefinnande sagde ...

Så mycket fint!!!!
Tycker också väldigt mycket om de färgtonerna. Just nu är jag inne i en skaparperiod med naturmaterial. Tänk knotiga grenar med mossa, kottar, lärk, mossa...
Kan bli alldeles bubblig av skaparglädje när jag ser allt.
Börjar bli lite sugen på julen nu faktiskt.
Ännu mer nu när jag såg dina fina bilder.
Ha en fin kväll!
Mia

Sussi / Sussinghurst sagde ...

Dejlige afdæmpede farver på dine julesager, det passer jo fint til de gamle sager.... jeg tror at de vilde røde nisser bliver gemt lidt væk i år.

maja sagde ...

Jeg er bestemt osse til sølv og hvidt her i julen...havde slet ikke overvejet brunt... men hvor ser det fint ud... det må jeg lige tænke ind i mine juleforberedelser... og så er jeg bare helt vild med røde fluesvampe... og kogler....
iIIhh kan snart ikke vente længere...
men desværre har jeg ikke en butik jeg kan begynde og pynte op i..æv, så jeg må pænt holde min julekuller for mig selv indtil 1. advent... bare sådan at jeg ikke driver manden og mine arbejdskollegaer til vandvid... griner...
Men hvor er det dejligt at vide, at der er andre der ligesom mig bare er glade for julen, og som går og tænker på hvordan det hele skal stases op når den tid kommer..
Skal forresten på min første jule-shopping på lørdag i malmø, med et par venninder... glæder mig!!
endnu engang tak for en dejlig blog, og god inspiration..
klem maja

Dorthe sagde ...

Så mange fine billeder du viser:-)
Er også selv kommet lidt i julehumør.
Julekortene er lavet, og tankerne kredser lidt om hvordan min adventkrans skal se ud i år.
Farverne hos mig bliver nok lidt dæmpet, råhvid-sort-grå og sølv.
Men der vil nok også dukke en smugle rødt op rundt omkring.
Knus Dorthe

idémakeriet sagde ...

Hej vännen,
O vad känner jag igen det där.
Ta med fina saker från butiken och njuta från allt det där fina.
Visst är jul en underbar tid.
Ha en skön söndag.
Allt bra med dig och barnen?
Kram Gerda

MiaMaria sagde ...

Hejsan Conny!

Jag undrar om du har den vita ljuskronan i din nätbutik(du visar den i förra inlägget)...kollat men inte hittat den....prisuppgift skulle jag vilja ha.
Frakten till Sverige vad går den på?
HA det så gott MiaMaria

Claus Dalby sagde ...

Hvor ser det hyggeligt og 'rent' ud. Synes næsten, at jeg kan dufte det nyvaskede sengetøj og fornemme de stivede servietter.

Rigtig glædelig jul og godt nytår.

*************************** sagde ...

Mange smukke ting!

Hilsen

www.brocantebysusanne.blogspot.dk

Related Posts with Thumbnails